Carolien Breed, Schilder ~ Fotografe Welkom... Procedure... Prijzen... Galerie... Bestel...
  Procedure...
   
  De procedure is heel helder en overzichtelijk. U betaalt niet in één keer vooruit, maar er zijn stappen ingebouwd om een optimaal resultaat en dus optimale tevredenheid zeker te stellen.
   
 
 
 

Fase 1
Carolien maakt foto's van uw dier. Dit is de meest ideale situatie. U kunt ook zelf foto's aanleveren, maar de ervaring leert, dat de foto's dan vaak toch niet blijken te voldoen. Hoewel de foto's op zichzelf heel mooi kunnen zijn, komt het nogal eens voor, dat ze toch niet geschikt zijn als materiaal om van te werken. Bovendien heeft het een groot voordeel, als Carolien uw dier zelf heeft gezien.

Het fotograferen en de gebruikte fotomaterialen zijn bij de prijs inbegrepen. Voor afstanden van meer dan 15km. wordt echter een kilometervergoeding apart in rekening gebracht.
zie ook PRIJZEN

Fase 2
Dit is de ontwerpfase. Aan de hand van het fotomateriaal en de impressies van uw dier wordt een ontwerp in de vorm van een schets gemaakt. Dit is een eerste opzet. Dit ontwerp wordt aan u voorgelegd. Wijzigingen zijn nog mogelijk. Indien u het eens bent met het ontwerp, betaalt u de eerste 50% van de totale som

 
Fase 3
Dit is de uitwerkfase. De aquarel of het olieverfschilderij wordt gemaakt. Maar, niet helemaal afgemaakt. Er blijft ruimte voor een laatste beoordeling door u. Als het doek voor zo'n 80 - 90% af is, kunt u het nog een keer komen bekijken voor uw laatste commentaar en eventuele laatste kleine wijzigingen. Na uw goedkeuring betaalt u de tweede 50% van de totale som.
 
 
Fase 4
Finishing touch.
Na ontvangst van uw betaling wordt het portret afgemaakt en binnen twee weken geleverd of door u opgehaald.

De procedure bij 'overige' opdrachten wordt vooraf in overleg vastgesteld.

 
© 2003